Morgen worden de drie potentiële bewoners bekend gemaakt!

Morgen worden de drie potentiële bewoners bekend gemaakt!

Verkiezingstijd in Utopia! Morgen worden er drie potentiële bewoners bekend gemaakt. Twee van hen mogen uiteindelijk de mini samenleving betreden. Morgen stellen de drie kandidaten zich voor op deze site. En vanaf morgenochtend 9:00 uur kun je stemmen. Maar hoe werkt dat ook alweer? Het enige wat je nodig hebt is een gratis paspoort. Maak daarom hier je GRATIS paspoort aan, dan bepaal jij wie je straks in Utopia terugziet. Geen laptop of computer tot je beschikking? Geen probleem naast de officiële website kun je ook vanaf je smartphone of tablet GRATIS stemmen met de Utopia app. Je hebt nog even de tijd. Hou deze website goed in de gaten voor updates over de drie kandidaten, zodat je alles te weten komt. Stem op jouw favoriet vóór dinsdag 21 februari 22:00 uur, want dan sluiten de lijnen. Ben jij ook zo benieuwd wie en wat er binnen gaat komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *