Jessie wil geen geld uitgeven aan een verjaardagsfeest voor Ramona

Jessie wil geen geld uitgeven aan een verjaardagsfeest voor Ramona

We schreven enkele dagen geleden al over, Billy en Romy die een groots feest voor Ramona wilde organiseren. Dit omdat zij binnenkort jarig is als een verrassing voor hun mede bewoner. Maar om dit groots aan te pakken hebben Romy en Billy wat geld nodig. En besluiten het daarom voor te leggen aan Jessie.

Romy legt aan Jessie uit dat ze de verjaardag van Ramona groots willen uitpakken en daarom geld nodig hebben om het feest leuk aan te kunnen kleden. Jessie lijkt niet enthousiast te zijn en reageert dat ze al genoeg geld hebben uitgegeven aan het verjaardagscadeau. Dan mengt Billy zich in het gesprek en ze zegt dat ze wel vindt dat er meer uitgegeven mag worden voor verjaardagen, aangezien het goed gaat met de bv. Toch is Jessie nog niet echt overtuigd. En laat weten dat het hem ergert dat de bv wordt gebruikt als een noodfonds. We maken ons eigen geld helemaal op, om vervolgens bij de bv aan te kloppen voor een financiering voegt hij eraan toe. Romy en Billy vallen even stil, ze begrijpen wel wat Jessie bedoeld. En uiteindelijk oppert Romy om wat op papier te zetten wat Billy en zij voor ogen hebben voor de verjaardag. Hierbij zullen ze natuurlijk rekening houden met een klein budget. Daarna zullen ze het met Jessie bespreken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *