Jessie is bang dat Ramona zich vergrijpt aan de voorraad van de candy shop

Jessie is bang dat Ramona zich vergrijpt aan de voorraad van de candy shop

Nog maar een berichtje over de Utopiaanse candy shop. Le Luifel wordt omgetoverd tot Utopiaanse snoepwinkel. Jessie wil daar een deel van opeisen wat hem niet gelukt is. Maar hij kan het concept niet loslaten. Hij maakt zich zorgen. En dan met name over Ramona. Jessie lijkt zijn twijfels te hebben en spreekt Jacco in het kantoor aan. Beloof me dat je echt in de gaten houdt dat Ramona zich niet vergrijpt aan de voorraad zegt hij bezorgd. Mijn grootste angst is dat Ramona een terugval krijgt en weer aankomt voegt hij eraan toe. Jacco laat weten dat het inderdaad verleidelijk voor haar is dit omdat Ramona erg van snoep houdt. Ik ben het met je eens en verzeker je dat ik haar zal beschermen. Denk jij dat Ramona zich aan de snoep voorraad zal vergrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *