Jessie doet nog een poging om kleding in de Utopiaanse Candy shop te gaan verkopen

Jessie doet nog een poging om kleding in de Utopiaanse Candy shop te gaan verkopen

Gisteren hebben Boyd en Jessie Ramona proberen over te halen om hun Upcoming Millionaire lijn te verkopen in de Utopiaanse Candy-shop.  Echter vond Ramona dit niet zo’n goed idee. Echter besluit Jessie niet zomaar op te geven. Terwijl Ramona de Utopiaanse Candy shop aan het verven is, doet hij weer een poging. En vraagt hij of er echt geen meter van de Candy shop gebruikt kan worden voor Upcoming Millionaire. Zuchtend antwoordt dat Ramona de concepten niet bij elkaar vindt passen en dit dus niet gaat gebeuren. Jessie, kom nou op. Ik ben net bezig met een start-up vervolgd ze geïrriteerd. Ik wil het goed doen en zorgen dat de Candy shop een groot succes wordt. Je kunt in plaats van het op te dringen ook gewoon mee denken over het concept van de Candy shop voegt ze eraan toe. Jessie besluit eieren voor zijn geld te kiezen en gaat maar wil weg. Ik wilde alleen maar meehelpen roept hij nog na.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *