Billy wordt een tijdelijke medewerker voor de streetwear winkel

Billy wordt een tijdelijke medewerker voor de streetwear winkel

Er is weer genoeg werk in Utopia. Ramona heeft namelijk de nieuwe Utopiaanse Candy shop geïntroduceerd en moet ook al de streetwear shop bij gehouden worden. Daarom krijgt Ramona hulp. Want door dit nieuwe project moet ze tijdelijk afstand doen van de streetwear winkel. Dit omdat Le Luifel nu helemaal omgebouwd moet worden gaat Billy haar nu een handje helpen. Ze heeft ingestemd om tijdelijk een aantal taken van Ramona over te nemen. Ze is dus nu een echte medewerker van de Streetwear shop. In de keuken bespreken de twee samen met Karin de taakverdeling zodat alles gewoon door kan lopen. We zijn benieuwd of de Utopiaanse Candy shop een succes zal worden. Wat denk jij daarvan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *