Billy heeft weer een huilbui door Jessie

Billy heeft weer een huilbui door Jessie

Tijd voor wat nieuws over Billy en Jessie. Het veelbesproken “koppel”. Want Billy staat weer op ontploffen zoals ze zelf vertelt aan Romy. De oorzaak? Jessie. Volgens Billy verwart hij haar enorm en ze herkent hem totaal niet meer. Als dit Jessie is, prima. Maar dan ken ik een compleet ander persoon voegt ze eraan toe. Ik mis zijn antwoorden en weet niet wat ik met de relatiebreuk met Jessie aan moet. Romy oppert dat zij een gesprek met Jessie aan kan gaan. Ik wil dit al een tijdje maar wil het niet doen zonder jouw toezegging. En hem gewoon vragen hoe hij zich voelt en waarom hij zich zo gedraagt legt ze verder uit. Billy geeft aan dit heel prettig te vinden. Ik heb het niet verdient om me zo te voelen zucht ze. Volgens Billy bemoeit ze zich niet met Jessie, staat ze haar mannetje en zit ze hem totaal niet in de weg. Ze kan er daarom ook niet bij dat hij haar dan toch zo laat voelen. Romy denkt op haar beurt dat het voornamelijk onzekerheid is bij Jessie en dat hij zich daarom zo gedraagt tegenover Billy. En ze hoopt dat Jessie wanneer ze hem vraagt naar de situatie wel eerlijk zal zijn wat hem dwars zit.

Billy zelf heeft echter geen behoefte meer om te praten met Jessie. Hij zegt toch de hele tijd iets anders, afhankelijk van met wie hij praat gaat ze verder. Ik weet dat we niet meer bij elkaar komen. Maar ik vind het verschrikkelijk om te zien dat ik opgelucht ben als hij even niet in de buurt is. En dat gevoel breekt mij op vertelt ze terwijl ze in huilen uitbarst. Ik ben doodmoe. Ik forceer mezelf om me op mijn gemak te voelen. Maar dat lukt niet als hij dit soort fratsen blijft uithalen. Ik huil ook niet meer om hem. Dit zijn tranen puur om mijn eigen gevoel snikt ze. Romy pakt Billy vervolgens vast en troost haar. Ik geloof dat hij echt om je geeft maar gewoon niet snapt waar hij mee bezig is benadrukt ze. Billy breekt weer als ze Romy vertelt dat ze elke ochtend hoopt dat het een beetje minder zal zijn maar dat haar gevoel totaal niet verbetert. De twee komen tot de conclusie dat Jessie een ingewikkeld mannetje is, die de waarheid eens goed verteld moet worden. Maar ze blijven ook realistisch, Jessie kennende zal dit waarschijnlijk niets uithalen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Else at 12:54

    Geen goede vriendin, Romy,om Billy op deze manier bij te staan en verhaal te gaan halen bij Jessie. Ipv. Billy te steunen door te zeggen hem echt los te laten. Hij doet het niet, zijzelf doet het. Ze is verantwoordelijk voor zichzelf, hij niet.
    Ja Jessie roept wel deze gevoelens bij haar op, maar ze krijgt een huilbui door zichzelf!
    En ”ik heb het niet verdiend….” van Billy klinkt echt slachtofferig.

  2. ikkem at 14:58

    Wat een doorgekookte kip. Inderdaad ze heeft ze de last van die kromme neus, die staat in de weg om helder naar zichzelf te kijken. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *