Chipp is van plan om voorlopig vrijgezel te blijven

Chipp is van plan om voorlopig vrijgezel te blijven

Chipp heeft een date gehad met Fay. En Jeroen is daardoor wel benieuwd of er nog iets meer gaat gebeuren tussen de twee. Hij besluit zijn mede bewoner dan ook aan te spreken.

Wanneer begin jij je relatie vraagt Jeroen aan Chipp op het moment dat de tweeling net bij hen wegloopt. Ben je gek joh reageert Chipp lachend. Dat is echt je doodvonnis tekenen voegt hij eraan toe. Jeroen is het hiermee wel eens en de twee nemen Jessie en Billy als voorbeeld. Na het beëindigen van hun relatie verkeren ze in zwaar weer. Bijna dagelijks hebben zij een conflict en dit zien Chipp en Jeroen ook niet zo zitten. Al denk ik wel dat ik wat nuchterder zal zijn dan die twee merkt Chipp op, doelend op Jessie en Billy. Fay heeft ook nog nooit een relatie gehad he waarschuwt Jeroen de nieuweling. Chipp laat weten dat hij hiervan op de hoogte is en beiden zijn het erover eens dat een relatie met Fay weleens veel problemen zou kunnen betekenen. Ik denk dat Fay eerder flipt dan Demi merkt Chipp op. Volgens Jeroen zou Chipp elke dag gezeik hebben als hij een relatie met haar aangaat. Het lijkt Jeroen wel geinig als Chipp een spelletje met Fay speelt, zolang er maar geen gevoelens bij komen kijken. Maar zo ver komt het volgens Chipp niet. Hij laat weten dat hij van plan is om voorlopig vrijgezel te blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *