Wat vinden de bewoners van Bas zijn voorgestelde structuur?

Wat vinden de bewoners van Bas zijn voorgestelde structuur?

Gisteren introduceerde Bas een nieuwe structuur. Een structuur waar belastingen en een gezonde lifestyle centraal staan. Je kunt er hier meer over terug lezen. In dit bericht lees je de reacties van deze nieuwe structuur terug.

Niet iedereen is even enthousiast, zo zijn Karin en Jeroen niet echt overtuigd. Jeroen denkt dat Utopia BV zo niet gespekt gaat worden en Karin vindt het onzin dat er voor haar bepaald wordt wat er wel en niet goed is. Kortom ze vindt het maar veel gedoe. Chipp heeft ook zijn twijfels. Hij is het met Karin eens dat er voor iedereen wordt bepaald hoe ze moeten leven. Er wordt een Utopia voor iemand anders gecreëerd laat hij aan Bas weten. Bas laat weten dat de groep er uiteindelijk ook meer terug zullen zien en de meeste zien deze structuur zwart-wit. Chipp begrijpt op zijn beurt wat Bas bedoeld en voegt eraan toe dat deze structuur een mooi doel heeft. Toch stuit het feit dat bewoners nu harder moeten werken om een levensstijl die ze al hanteren voort te zetten, hem tegen de borst gaat hij verder. En Chipp is dan ook  benieuwd naar de uitkomst van dit experiment en stemt daarom alsnog toe. Jessie uit elders zijn frustraties over Jeroen. Hij begrijpt namelijk niet waarom Jeroen zich zo druk maakt aangezien hij toch niet rookt en drinkt. Voor hem zal er dus niet veel belasting van af gaan. Ook over Karin heeft hij voldoende te zeggen. Ze handelt volgens Jessie alleen uit angst en zeurt alleen maar. Wat vindt jij van deze nieuwe structuur?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke at 13:38

    Ik zit net een stukje utopia te kijken maar iedereen weet het beter en Karin en Jeroen hebben altijd wat Jeroen zou van het begin al met een nieuwe sructuur komen mooie woorden maar geen daden wel iemand gauw beshuldige dat hij niet eerlijk is maar wie heeft de utopianen uit de geld zorgen gehaald .Karin moet een betje in dimmen want die lult ook met iedereen mee als het maar in haar voordeel is .Maar ja een normaal mens gaat daar toch niet zitten ,het zijn toch mensen die buiten utopia nergens terecht kunnen .Neem Billy maar die zit totaal verkeerd heeft dringend hulp nodig want er worden straks mensen de dupe van .

  2. vijfde dimensie at 09:23

    lijkt te veel op de buitenwereld en dat moet je niet willen sterker noch het wordt strenger met die belastingen niet doen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *