Jeroen wil voorlopig nog geen eigen concert geven

Jeroen wil voorlopig nog geen eigen concert geven

Jacco heeft een idee, wat hij met Jeroen bespreekt.  Jacco vraagt hem waarom hij niet iets in augustus met een band gaat doen. Dat je nummers gaat spelen, net als Jacco in concert maar dan met een eigen thema voegt hij eraan toe. Jeroen vindt dit allemaal nog te vroeg.  Dan moet ik echt een stuk verder zijn. Ik ben blij dat ik twee nummers kan spelen.Ik kan hier geen concert mee vullen benadrukt hij. Jacco denkt op zijn beurt dat dit juist een stok achter de deur kan zijn voor hem. Dit was ook het geval met Jacco in concert. En adviseert Jeroen dan ookom hier alvast aan te werken, nog zonder datum te prikken. Zo kan Jeroen dan alvast na gaan denken hoe hij het concert voor zich ziet en hoeveel nummers hij wil spelen. Jeroen blijft twijfelen. Niet dat ik het niet tof vind maar ik vind het nog een beetje te vroeg herhaald hij. Ik ga mij eerst focussen op mijn gitaarspel en wil zijn songwriting skills gaan ontwikkelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 13:52

    Iedereen die er binnenkomt, denkt zichzelf voor buitenwereld te promoten.
    Beroemd worden, de rooi loper lijkt iedereen een goedje plek om benen te strekken.
    Meeste niet eens weten de inhoud van Utopia samenleving, nog erger allemaal komen voor eigen dromen naar buitenwereld gericht.

  2. Marjory at 13:31

    Dit vind tenminste een goed antwoord van Jeroen. Want ze denken allemaal daar te zingen. Iedereen die er binnenkomt is of wordt opeens artiest. Jammer genoeg krijgen ze er ook nog eens mensen op af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *