Jessie adviseert Chipp om met Fay te zoenen

Jessie adviseert Chipp om met Fay te zoenen

Gisteren heeft Fay toegegeven dat ze het niet leuk zou vinden als Chipp met iemand anders zou gaan daten. En daarom is Chipp niet ingegaan op het date aanbod van een dame van buiten Utopia. Als hij vandaag met Jessie gaat sporten, heeft Jessie nog wel wat adviezen voor hem.

Vrouwen houden wel van duidelijkheid begint hij. Ze vinden het fijn als ze het gevoel hebben dat je weet wat je aan het doen bent voegt hij eraan toe. Ook vertelt hij aan Chipp dat hij ervan overtuigd is dat de twee gevoelens voor elkaar hebben. Dit omdat ze beiden hebben besloten niet te willen daten met andere mensen. Daarom is het belangrijk om de volgende stap te zetten benadrukt hij. En die volgende stap is er volgens Jessie niet zomaar een. Hij adviseert Chipp om als hij erachter wil komen wat hij daadwerkelijk wil en voelt, te zoenen met Fay. Ik ga voor iemand staan, hou haar met beide handen vast, trek haar naar me toe en ga met haar zoenen legt hij uit. Chipp moet lachen om dit advies van Jessie maar Jessie heeft het niet als grap bedoeld. Ik denk echt dat dit de volgende stap is. Chipp raakt ondertussen iets meer overtuigd van het plan van Jessie en neemt het in overweging. Misschien doe ik het wel reageert hij, waarna de twee zich storten op het sporten in de gym.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 12:55

    Jessie seksuoloog aan Chipp advies geven, belachelijk. Komt Chipp van planeet Jupiter en Jessie van Venera? Jammer dat die onervaren meid langzaam en zeker ingepalmd wordt voor de kijkcijfers van de programma maker.
    Nu zijn er twee seksuologen in Utopia Billy en Jessie, die kunnen best de competitie doen wie is beter, kip of ei. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *