De uitslag: Ivan mag zich grote winnaar van Utopia 1 noemen!

De uitslag: Ivan mag zich grote winnaar van Utopia 1 noemen!

En toen was het tijd voor de grote finale van de eerste reeks, Utopia 1. Welke finalist mag zich de winnaar noemen van Utopia? Wordt het Ivan, Mehmet, Bas, Demi of Fay? De finale is enkel te zien op tv maar natuurlijk ook via Utopiatvshow.nl

Allereerst wordt er terug gekeken op de afgelopen tijd, de heftige finale periode. De belangrijkste gebeurtenissen komen aan bod, zoals onder andere de pitches, het moment dat Mehmet extra stemmen heeft gehad, de hoogte van het prijzengeld en het uiteindelijke stoppen van Utopia 1. Daarna wordt de uiteindelijke uitslag bekend gemaakt. De kijkers hebben nog 45 procent aan stemmen te verdelen. De notaris heeft de uitslag, de kijker is goed voor 45 procent van het puntentotaal. Vijftig stemmen zijn door de bewoners onderling verdeeld. Bas heeft nu 15 stemmen, Demi 9, Fay 6, Ivan 13 en Mehmet 7 stemmen. Vijf stemmen zijn door de paspoort houders gegeven. Deze zijn naar Mehmet gegaan. Dat maakt het totaal puntenaantal van Mehmet 12.

Vervolgens is het tijd voor de laatste stemmen, deze zijn verdeeld over vijf enveloppen. Envelop 1 gaan 1.37 stemmen naar Demi. Dan is het tijd voor de tweede envelop met 8.83% van de stemmen naar Mehmet. De derde envelop met 7.05 stemmen voor Bas. Bas staat nu bovenaan met 22.05 procent van de stemmen. Tijd voor envelop nummer vier, met 9.46 procent van de stemmen gaan naar Fay. De laatste envelop met 18,29 stemmen gaan naar Ivan. Dat betekend dat Ivan gewonnen heeft! Ivan schreeuwt het uit en bedankt alle mensen die op hem gestemd hebben. Het betekend erg veel voor mij. Ik heb alle tijd gestreden voor een gezond bv. Het is mij niet voor het geld gegaan. Het ging mij om Utopia. Het is een plek geweest waar ik mij thuis heb  gevoeld. Meer kan ik er niet over zeggen, dank jullie wel dit wordt niet meer van mij afgepakt.

Daarna is het tijd om afscheid van elkaar te nemen. De groep geeft elkaar nog een laatste knuffel. Pakken vervolgens hun kisten en lopen het Utopia 1 terrein af. En daarmee zit het Utopia 1 tijdperk er definitief op! Utopia 2 is al van start gegaan en daar zal Utopiatvshow.nl uiteraard over door blijven schrijven zoals je van ons gewend bent. Daarnaast willen wij Ivan van harte feliciteren met zijn overwinning. 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 15:45

    Zo onterecht gewonnen, heeft geen cent binnengebracht alleen maar iedereen gecommandeerd. Grote bek geven daar was hij goed in en stiekem gedrag met Linda. Net alsof al het geld van hem was, dief van de twins. Die had ik het meer gegund toen helaas Cemal door Ivan er werd uitgestuurd, of Romy die was ook voor mij een terechte winnaar geweest. Iedereen was boos op de twins maar ze is unaniem eruit gestuurd. Nou heb ik wel genoeg Ivan op tv gezien ik hoop hem echt niet op Utopia 2..0 te zien.

  2. Bo lus at 22:04

    Bep, op het moment dat Ivan het op een akkoordje gooide met de tweeling (niet elkaar er uit stemmen) en anderen ging verwijten dat ze “tactisch” stemden, was ik helemaal klaar met hem. Maar evengoed respecteer ik wel jouw mening.

  3. Bo lus at 20:20

    Heeft die vervelende allochtoon nog gewonnen ook. Wat een blamage! Heb ik daar nou al die jaren voor zitten kijken?

  4. Bep at 19:48

    Van harte gefeliciteerd Ivan .
    Terecht gewonnen.
    Jammer voor mehmet die had ik het ook gegund .
    Dank jullie voor mooie uitzending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *