Tineke is nep volgens Colinda en Laura

Tineke is nep volgens Colinda en Laura

De paas discussie zet de verhoudingen op scherp, volgens Colinda en Laura haalt het onderwerp geen goede kant van Tineke boven.

Colinda vertelde dat ze aan Gaby een knuffel wilde geven en dat Tineke daar natuurlijk weer bij was, waarna Laura zegt, natuurlijk die wakker het vuurtje weer aan, Colinda vervolgt haar verhaal dat Tineke vertelde dat er respect moet worden opgebracht voor de zondag, dat feitelijk een rustdag is. Colinda zegt, ik zei tegen Tineke, “Luister Tien, we leven niet meer in die tijd, maar uit respect voor haar, je zou het als groep kunnen brengen om die dag met elkaar door te brengen”. Laura vroeg wat ze daarop zei. Colinda zegt, ja, en ze begon met van,  ja, zondag is een rustdag en daar heb je dan ook respect voor op te brengen als iemand gelovig is. Colinda vertelde tegen Laura dat ze tegen Tineke vertelde dat ze wel respect had voor mensen die naar de kerk willen gaan. Laure zegt, zal ik je vertellen wat er met Tien is, Tien kan niet tegen ons op. Dus alles wat er over ons….. of als er iets met ons gebeurd al is het maar een dingetje, zal zij het negatief maken, geloof mij maar, echt waar. En geloof me maar dat ze het niet recht in je gezicht zal zeggen, dat kan ik je vertellen. De laatste woorden van Laura zijn NEPWIJF.

Er zijn al diverse gesprekken geweest over het geloof en respect, zou er inderdaad vanuit de groep eens respect komen voor het geloof?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anna at 06:44

  Hoor de grootste nagemaakte vrouwen over de andere praten Laura was vorig jaar al nep en Colinda is alleen maar nep wat niet wil zeggen dat ik vóór Tineke ben eigenlijk ben ik tegen een hoop inwoners,de enige die mijn respect heeft is Chris harde werker en is recht voor zijn raap hij heeft geen bank nodig om te roddelen….

 2. Ladybug at 04:39

  Ach ja die rare Tineke die zich door haar idiote gedrag buiten de groep heeft geplaatst heeft alleen Gaby Vader vader nog maar om mee te praten. Gaby Hoepel…hoepel op met je gezever en neem je Diva vriendin gelijk maar mee.

 3. anneke at 19:35

  Zie het zo het is een rust dag en er komen mensen op visite en die nemen toe valling wat mee, zo ook weer op gelost.
  En al is het een rust dag dan mag je nog wel mensen ontvangen met pasen kom je hij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *